Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da kavga ettiği eşinin polise şikayetçi olacağını söylemesi üzerine çılgına dönen 36 yaşındaki Kadir T., iki çocuğunu evde rehin aldı. "Eve yaklaşanı alnının çatısından vururum" diye tehdit eden öfkeli koca, 1.5 saat sonra teslim oldu.
Olay, saat 07.00 sıralarında Kepez İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Akdeniz Sanayi Sitesi'nde hava yastığı tamiratı yapan Kadir T., 5 yıllık eşi Rus asıllı Natalia T. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Kadir T., eşini evden çıkartarak, çocukları 1 yaşındaki Ramazan ve 4 yaşındaki Süleyman ile evde kaldı. Eşinin kendisini polise şikâyet edeceğini söylemesiyle çılgına dönen Kadir T., kendisini ve iki çocuğunu öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine Natalia T., durumu polise bildirdi.
Bir süre sonra olay yerine gelen polisleri gören Kadir T., daha da sinirlendi. Polislerden uzaklaşmasını isteyen T., "Burada resmi polis görmek istemiyorum. Evimin yakınına yaklaşan polisin ve gazetecinin altının çatısına sıkarım" diye tehdit etti. Bunun üzerine olay yerine Özel Harekât Polisi ekipleri ve ambulans çağrıldı.
Yaklaşık 1.5 saat sonra Kadir T., çocuklarını bir komşusuna verdikten sonra kendiliğinden teslim oldu. Kadir ve eşi Natalia T., Sanayi Polis Merkezi'ne götürüldü. Çiftin 7 yıl önce tanıştığı, 5 yıl önce evlendiği belirtildi.

BT(HA/AAA) (FOTOĞRAFLI)