AYDIN’da 29 yaşındaki Murat Y. iki yıldır birlikte yaşadığı ve bir hafta önce de ayrıldığı 25 yaşındaki N.T.’yi çıkan tartışma sonunda göğsünden bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Hasanefendi Mahallesi Kızılay Caddesi Numara 2’de bulunan eczanede bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Uzun süre önce eşinden boşanan N.T., yaklaşık iki yıl önce inşaat işi yapan Murat Y. ile aynı evde yaşamaya başladı. Nikahsız çiftin birliktelikleri sırasında bir de erkek çocuk dünyaya geldi.

Bir hafta önce çift tartıştı ve Murat Y., N.T.’yi annesinin evine gönderdi. Bugün ise N.T.’nin yanında bir başka erkekle eczaneye girdiğini gören Murat Y., peşinden koştu. İddiaya göre, Murat Y., N.T.’ye yanındaki kişinin kim olduğunu sordu. Bu sırada söz konusu kişi koşarak kaçtı. Öfkelenen N.T. de birliktelikleri sırasında dünyaya gelen çocuğun babasının başkası olduğunu dile getirdi. Çılgına dönen Murat Y., yanındaki bıçakla N.T.’yi göğsünün sol tarafından yaraladı. Ağır yaralanan genç kadın çevredekilerin yardımıyla ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kısa sürede Murat T.’yi yakaladı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.