AYDIN’ın Çine İlçesi’ne bağlı Kırkışık Köyü’nde odun toplamaya giden 64 yaşındaki Mustafa Sünger’in cesedi bulundu. Mustafa Sünger’in kalp krizi sonucu can verdiği belirlendi. Eşinin ölüm haberini alan 55 yaşındaki Hafize Sünger, sinir krizi geçirdi.
Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan Mustafa Sünger, dün saat 10.00 sıralarında odun toplamak için 09 LE 913 plakalı otomobiliyle evinden ayrıldı. Saat 18.00’e kadar eşi eve dönmeyince, Hafize Sünger, komşuları ile onu aramaya çıktı. Kırkışık Köyü yakınlarında otomobili gören Hafize Sünger ve komşuları, çalılık alanda Mustafa Sünger’i aramaya başladı. Yolun üst tarafında Mustafa Sünger’in cansız bedenini gören komşuları, yolda bekleyen Hafize Sünger’e bunu söyleyemedi. Komşular, eşinin kalp krizi geçirdiğini, hastaneye gitmesi gerektiğini belirterek Hafize Sünger’i kıyafet hazırlaması için eve gönderdikten sonra jandarmaya haber verdi.
Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Mustafa Sünger’in cesedi, köylülerin de yardımıyla Çine Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrolde, kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.
EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Eşinin öldüğünü saatler sonra öğrenen Hafize Sünger, sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan acılı eş Hafize Sünger, “Kocam 3-4 yıl önce felç oldu. Fizik tedaviyle sağlığına kavuştu. Ancak daha sonra kalp rahatsızlıkları başladı. Geçtimiz günlerde, televizyonda reklamını gördüğü bir ağaç kesme motorunu aldı. Paramız yoktu ama odunumuz da yoktu. 'Oduna vereceğimiz parayı ağaç motoruna verelim, o bize sürekli odun verir' demişti" diye feryat etti. 38 yıllık evli olan çiftin çocuklarının bulunmadığı öğrenildi.