GAZİANTEP'te, eşiyle telefonda tartıştığı için bunalıma girdiği iddia edilen 45 yaşındaki Sadık Yaman, evinin bahçesindeki ağaca bağladığı iple kendini astı. Ağaçtan cesedi indirilen Yaman'ın cebinden ise intihar öncesi yazdığı ve 'bana hakaret etti, tahrik etti' yazılı not çıktı.
Olay, öğle saatlerinde Sam Mahallesi 22'nci Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, üç çocuk babası Sadık Yaman, bilinmeyen nedenle eşiyle tartıştı ve evi terk ederek Bursa'ya gitti. Bir süre Bursa'da inşaat işlerinde çalıştıktan sonra dün gece evine dönen Sadık Yaman, gittiği evde eşi ve çocuklarını bulamadı. Eşini telefonla arayarak eve dönmesi çağrısı yapan Yaman, olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine bunalıma giren Yaman, tek katlı evinin bahçesinde bulunan ağaca bağladığı iple kendini astı. Komşuları tarafından ağaca asılı halde bulunan Yaman için sağlık ve polis ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde öldüğü belirlenen Sadık Yaman, polisler tarafından ağaçtan indirildi. Yaman'ın yapılan üst aramasında ise intihar öncesi yazıldığı tahmin edilen bir not bulundu. Polisler, üzerinde 'Sayın savcım, bir insan, insana hayvanın çocuğu diyebilir mi? Bana ağır hakaretlerde bulundu. Beni tahrik etti' yazılı nota incelemek üzere el koydu.
Güvenlik güçlerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Yaman'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.