ANTALYA'da zorla bir evde tutulduğunu belirterek jandarmadan yardım isteyen 16 yaşındaki G.K., kendi aralarında nişanlandığı B.N.'nin kapıyı sürekli üzerine kilitlediğini, evdeki eşyaların ise çalıntı olduğunu söyledi. Jandarma tarafından kurtarılan kızın tutulduğu evde birçok çalıntı eşya ele geçirildi.
Önceki gün öğle saatlerinde '156 Jandarma İmdat' hattını arayarak bir evde zorla tutulduğunu söyleyen G.K. adlı genç kız, yardım istedi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Jandarma Entegre Muhabere Sistemi (JEMUS) sayesinde genç kızın Manavgat İlçesi'ne bağlı Kumköy Beldesi'ndeki bir evde olduğunu belirledi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla eve ulaşıp içeriye giren ekipler, G.K.'nın kendi aralarında nişan yaptıkları B.N. tarafından sürekli kapının üzerine kilitlendiğini ve evdeki eşyaların çalıntı olduğunu belirtmesi üzerine harekete geçti.
JANDARMA 25 OLAYI ANDINLATTI
Kendisinin de hırsızlık olaylarına karıştığı öne sürülen G.K., nişanlısı olduğunu belirttiği B.N. ile A.G.C., H.B. ve A.K.'nın eşkalini verdi. Saklandıkları yerde yakalanan şüphelilerin yapılan sorgularında, evde bulunan elektronik ve beyaz eşyalar ile ziynet eşyalarının Manavgat, Serik ve Alanya'da meydana gelen 25 ayrı olayda çalındığı anlaşıldı.
Sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.