MERSİN'de 24 yaşındaki Reber Dayanan, kendisini aldattığını öne sürdüğü nişanlısı, 23 yaşındaki Neslihan Kutlu'yu başını kayalıklara vurarak öldürdü.
Olay, öğle saatlerinde merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Balıkçı Barınağı dalgakıran kayalığında meydana geldi. Reber Dayanan ile Neslihan Kutlu, dalgakıran kayalığına geldi. Kayalıkların üzerine oturup konuşan Dayanan ile Kutlu arasında tartışma çıktı. Genç kızın başını tutarak kayalıklara ardı ardına vuran Reber Dayanan, çevredekilerin müdahalesi üzerine kaçtı. İhbar üzerine sevk edilen polis ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Neslihan Kutlu'nun öldüğü anlaşıldı. Emniyet Müdürü Arif Öksüz de olay yerine gelerek bilgi aldı. Yapılan incelemenin ardından Neslihan Kutlu'nun cesedi otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Kaçan Reber Dayanan ise, Balıkçı Barınağı bölgesindeki lunapark çevresinde yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan Dayanan, Neslihan Kutlu'nun nişanlısı olduğunu, kendisini aldattığını öne sürerek bu nedenle çıkan tartışma sonucu onu öldürdüğünü söyledi.