AYDIN’da, nişanlısıyla tartışan 25 yaşındaki A.Ö., yeni satın aldığı, bir apartmanın 11’inci katındaki tadilatı süren evi ateşe verdi. Dumandan etkilenen A.Ö., komşularının haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkartılırken, yangın diğer katlara sıçramadan söndürüldü.
Evlilik hazırlığı yapan A.Ö., bir süre önce Girne Mahallesi, Şair Ömer Bulvarı’ndaki 13 katlı bir apartmanın 11’inci katındaki daireyi satın alıp, tadilat yaptırdı. Aydın’daki bir vinç şirketinin sahibinin oğlu olan A.Ö., bugün saat 02.00 sıralarında tadilatı süren eve gelip, kapıyı arkadan kilitledi. Nişanlısıyla belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı ileri sürülen A.Ö., sinirlenip, yeni aldığı evdeki tadilatka kullanılan malzemeleri ateşe verdi.
Dumanları farkeden komşularının haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenli araç ile daireye ulaşıp, dumandan etkilenen Özbek’i dışarı çıkardı. Ardından da su sıkarak, yangını daha fazla büyüyüp, diğer katlara sıçramadan söndürdü. Yüzü is nedeniyle simsiyah olan ve dumandan etkilendiği belirlenen A.Ö., 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Oksijen verilen A.Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

CU (AÖ/AAA)(FOTOĞRAF)

------------
A.Ö. (Ahmet Özek),