KIRKLARELİ’nde sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinin 50 metreye kadar düştüğü yolda, Selim Altıner’ın kullandığı kamyonetle, Nadir Kafa yönetimindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan ve bir süre önce nişanlanıp düğün hazırlığı yaptığı öğrenilen Harun Kahraman hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Ürünlü Beldesi çıkışında meydana geldi. Kırklareli’nden Edirne’ye giden Selim Altıner yönetimindeki 39 DF 505 plakalı kamyonet, Ürünlü Beldesi girişinde aşırı sis nedeniyle görüş mesafesinin 50 metreye kadar düştüğü yolda karşı yönden gelen Nadir Kafa’ın kullandığı 10 BBG 64 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Harun Kahraman olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Nadir Kafa ile kamyonet şoförü Selim Altıner ve arkadaşı Çınar Dallı yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Nadir Kafa’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.
EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU
Harun Kahraman’ın ölüm haberini alan yakınları, olay yerine gelerek, battaniyeye sarılı cesedi başında gözyaşı döktü. Kahraman’ın bir süre önce Hafize Özgün ile nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Harun Kahraman’ın cesedi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Kırklareli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Nadir Kafa ve Harun Kahraman’ın Kırklareli Devlet Hastanesi Röntgen Görüntüleme Servisi’nde 2 yıldır sağlık teknisyeni olarak çalıştıkları öğrenildi. Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.