Tolga YANIK- İbrahim KÜMBET/KONYA, () - KONYA'da 38 yaşındaki Songül Demir, 6 yıldır nikahsız birlikte yaşadığı 2 çocuğunun babası 56 yaşındaki Selahattin Dertsiz'i göğsünden bıçakladı. Olay yerinde sinir krizi geçiren Songül Demir, "O bunu hak etti. Ama suç bende" dedi. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen Songül Demir, psikiyatri kliniğinde tedavi altına alındı.
Olay, bugün saat 01.45 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yeni Selçuk Mahallesi Hasanlar Sokak içerisinde bulunan apartmanın 2'nci katında meydana geldi. 3 yaşında oğlu ve 5 yaşında kızı olan Songül Demir ve nikahsız eşi emekli Selahattin Dertsiz, gece birlikte alkol almaya başladı. Alkolün de etkisiyle çiftin arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi sonrası Songül Demir, mutfağa giderek "Kendimi öldüreceğim" diyerek eline bıçak aldı. Bu sırada Demir, elinden bıçağı almaya çalışan 2 çocuğunun babası Selahattin Dertsiz'i göğsünden bıçakladı. Dertsiz kanlar içnde yerde kalırken, Songül Demir yakınlarına haber verdi. Yakınları da durumu sağlık görevlilerine ve polise haber verdi. Selahattin Dertsiz, balkona çıkıp olay yerine gelen sağlık görevlilerine, "Ben düştüm. Bir şeyim yok. Bir şey olursa, kendim hastaneye giderim" dedi. Sağlık görevlileri evden ayrıldıktan kısa bir süre sonra durumu ağırlaşan Dertsiz, yakınlarıyla birlikte Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Dertsiz, burada yapılan ilk tedavisinin ardından Beyhekim Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Dertsiz'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
'O BUNU HAKETTİ, AMA SUÇ BENDE'
Olayın ardından sinir krizi geçiren evinin balkonundan içeri girmek istemeyen Songül Demir için sağlık görevlileri çağrıldı. "Ölmek istiyorum" diye bağıran Demir, polis tarafından güçlükle ikna edilerek içeri girdi ve sağlık görevlileri müdahale etti. Ambulansa alınan Demir, gazetecilerin "Neden bıçakladın?" sorusuna "Sonra anlatırım. Kendimde değilim. Dövmedi. Ama kovdu. O bunu hak etti. Ama suç bende" dedi.
Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen Songül Demir, ambulansla Beyhekim Hastanesi Psikiyatri Kliniği'ne kaldırıldı. Bütün bu olaylar yaşanırken Songül Demir'in 3 yaşındaki oğlu ve 5 yaşındaki kızının evde odada uyuduğu görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI