Gaziantep'in Vatan mahallesinde sokak ortasında çıkan silahlı kavgada Bekir Doğruer ölmüş, 4 kişide yaralandı. Olayın hemen ardından kaçan bir şahsın yakalanması için özel ekipler, operasyon başlatıldı.
KOMİSER YARDIMCISI DİCLE DE OPERASYONDA
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde görev yapan Komiser Yardımcısı Dicle Elçioğlu da, çelik yelek giyerek, elindeki silahla bizzat operasyona katıldı.
TOPUKLU BOTLAR, LEOPAR DESENLİ YELEK
Ekipleri de başarılı bir şekilde de yönlendiren Elçioğlu ile beraberindeki polisler, eli arkadan kelepçeli ve gömleği kanlı şahsı, çatıda gizlenirken yakalamayı başardı. Elçioğlu'nun ayağındaki topuklu botlar ve leopar desenli yeleği dikkat çekti.

"CESUR YÜREK" DE OLAY YERİ İNCELEMEDE
Büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı mahallede, geniş güvenlik tedbirleri alınırken, bölgede polislerin olduğu yöne bir araçtan ateş açılmıştı. Her türlü riske rağmen Olay Yeri incele ve Kimlik Tespit Şube'de görevli Komiser Yardımcısı Merve Demir de, operasyona katılan hemcinsi gibi başarılı bir şekilde çalışma yürüttü. En ufak detayları bile atlamayan Merve Demir, olay yerindeki tüm delilleri ise dikkatle inceledi.

GÖRENLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİ
Mahalle ortasında yürütülen operasyon ve çatışmalarda, cesareti ile takdir toplayan bayan komiser yardımcıları, erkek meslektaşlarını aratmayan başarılı çalışmalar ile de göz doldurdu. Merakla operasyon ve çalışmaları izleyen vatandaşlar, gözlerini ise kadın komiser yardımcılarından alamadı.