Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Doğu’dan Batı illerine sevkiyatı yapılan bir otomobil de narkotik köpeği Leydi’nin yaptığı aramada gizli bölmelere özel olarak saklanmış olarak 45 kilogram eroin ele geçirildi. 

Kom Ekiplerinin kontrolleri sırasında Doğu'dan Batı illerine giden bir otomobilin lastikleri içersinde ve tabanına konan özel bölmelere saklanmış şekilde satışa hazır olarak paketler içersinde 45 kilogram eroini narkotik köpeği ve ekiplerin araması sonucu ele geçirdi. Eroin, otomobilin koltuk tabanları, çamurluk içersinde, marş piyer içlerine doğru özel olarak saklanmış olarak bulundu. Otomobilde bulunan A.B. (35) Kırıkkale Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi ekipleri tarafından göz altına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.

Yakalanan Eroinleri kontrol etmek için olay yerine gelen Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar “Tüm Kaçakçılık Müdür ve ekibini dikkatlerinden dolayı tebrik ederim. Kırıkkale bu şekilde kaçakçılığa aman vermediğini ispat etmiş olduk bir defa daha. Araç içersinde meslektaşlarımız bir ekip çalışması yaparak ve uzman narkotik köpeği Leydi ile yapılan çalışmalar neticesinde otomobilin değişik yerlerinde özel olarak gizlenmiş ve zulalanmış uyuşturucu eroin yaklaşık 45 kiloyu bulan eroini bulmalarından dolayı gözlerinden öpüyorum” dedi.

EG(SSA) (FĞTOĞRAFLI)