SAMSUN'da şüphe üzerine durdurulan kamyonette narkotik köpeği 'Ece' ile arama yaptı. Aramada kamyonetin motor kısmı ile arka kısma gizlenen 41 kilo 722 gram eroin ele geçti. Sürücü 33 yaşındaki Kerimullah Geçer
gözaltına alındı.
Olay, dün Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde meydana geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organze Suçlar Şubesi ekipleri, Samsun-Ordu karayolu üzerinde denetim yaptıkları sırada 06 FD 7587 plakalı kamyoneti durdurup arama yaptı. Arama sırasında sürücü Kerimullah Geçer'in şüpheli hareketleri görülünce narkotik köpeği 'Ece( ile birlikte kamyonette yeniden arama yapıldı. Kamyonetin her tarafını koklayan narkotik köpeği, arka ve motor kısmında tepki verince kamyonet bir kamu kurumunun bahçesine götürülerek burada arandı.
Yapılan aramada motor kısmı ile arka kısıma zulalanmış 82 paket halinde piyasa değeri yaklaşık 2.5 milyon lira olan 41 kilo 722 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü Kerimullah Geçer, Van'dan gelip İstanbul'a gittiğini ve eroini tanımadığı birisine teslim edeceğini söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HÇ(MS/İD) (FOTOĞRAFLI)