ESKİŞEHİR'de, bir apartmanın birinci katındaki dairenin mutfağında doğalgaz sıkışmasından meydana gelen patlamada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Olay Emek Mahallesi Kuğu Sokak'taki 4 katlı apartmanın birinci katındaki dairede saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Lüftü Güler, inşaatında parke ustası olarak çalıştığı apartmanın birinci katındaki daireye 5 gün önce kiracı olarak taşındı. Güler'in evinin mutfağında doğalgaz sıkışmasından patlama oldu. Patlamada, mutfakta bulunan Lütfü Güler ile birlikte yaşadığı Aynur Ayvaz yaralandı. Olay sırasında odalarında olan Aynur Ayvaz'ın çocukları 3 yaşındaki Furkan ve 5 yaşındaki Aleyna ise cam kırıklarından hafif şekilde yaralandı.
Patlamanın ardından yaralıların yardımına inşaat işçileri ile çevrede bulunanlar koştu. Yapılan ihbar üzerine de olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olan Aynur Ayvaz ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne, Lütfü Güler ise Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cam kırıkları nedeniyle hafif yaralanan Furkan ve Aleyna Ayvaz da Eskişehir Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'ne götürüldü.
Olayın ardından polis ve Eskişehir'i doğalgaz dağıtımını üstlenen Esgaz şirketi yetkilileri patlamanın olduğu yerde incelemelerde bulundu. Patlamanın doğalgaz vanasından sızan gazdan kaynaklanmış olabileceği belirtilirken, Lütfü Güler'in inşaat işçisi arkadaşı, "Lütfü Samsun'da oturuyordu. internette tanıştığı 2 çocuklu Aynur ile 20 gün önce buraya geldi. 5 gün önce de çalıştığımız bu apartmanın birinci katını kiraladı. Binada onlardan başka kimse oturmuyordu" dedi.