BURSA’nın Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarında, iddiaya göre aşırı hız yüzünden devrilen otomobilde bulunan 2 genç öldü, 4 kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan cesetler ve yaralılar güçlükle çıkarıldı.
Kaza, dün saat 21.30’da Mustafakemalpaşa’nın Bursa Caddesi Terminal yolu üzerinde meydana geldi. Terminal yönüne giden Özkan Naci (19) yönetimindeki 16 SD 711 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu taklalar atarak refüjdeki beton aydınlatma direğine çarptı.
Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, arkada oturan Oğuzhan Deniz (19), Emre Öztürk (18), Duhan Toker (18) ve Metin Bilen (19) gelen kurtarma ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden yaralı olarak çıkarılarak ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Olay yerinde ölen sürücü Özkan Naci ile önde oturan Mert Hacıalioğlu'nun (17) cesetlerini çıkarmak için ise ekipler uzun süre uğraştı. Naci Özkan’ın cesedi çıkartılırken, Mert Hacıalioğlu’nu çıkarmak için yaklaşık 1 saat uğraşan ekipler başarılı olamadı.
Savcılığın talimatıyla araç itfaiye müdürlüğünün bahçesine çekildi. Burada otomobili parçalarına ayıran ekipler, Hacıalioğlu’nun cesedini de çıkartarak cenaze aracıyla morga gönderdi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.