Reşit ÇELEBİOĞLU/MUSABEYLİ (Kilis), () - KİLİS'in Musabeyli İlçesi'nin Balikli Köyü'nde 3 gün önce ailesi ile tartıştıktan sonra evi terk eden 19 yaşındaki Derya Yalçın'ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Bölgeyi abluka altına alan jandarma, arama çalışmalarında eğitimli köpekle iz sürüyor.
Balikli Köyü'nde yaşayan Derya Yalçın, iddiaya göre; geçen pazartesi günü ailesi ile tartıştıktan sonra evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Endişeye kapılan ailenin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma, bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Dün gece havanın kararmasıyla ara verilen çalışmalar ise sabahın ilk ışıklarıyla tekrar başlatıldı.
EĞİTİMLİ KÖPEK 'HALAT' DA ARAMAYA KATILDI
Derya Yalçın'ın bulunması için Balikli Köyü civarını abluka altına alan jandarma, arama çalışmalarında eğitimli köpek 'Halat'la da iz bulmaya çalıştı.
Yalçın'ın köy civarında bulunan gölete düşmüş olabileceği ihtimaline karşı ise bölgeye çağrılan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli dalgıç polisler de su altında arama çalışması yaptı. Şu ana kadar izine ulaşılamayan Derya'yı arama çalışmaları devam ediyor.

RÇ(HK/BT) (FOTOĞRAFLI)