PENDİK'te muhtar adayı Kenan Okuducu'ya ait park halindeki otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Yanan otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Pendik Esenler Mahallesi, Peribacası Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, evin bahçesinde park halinde bulunan Esenler Mahallesi Muhtar adayı Kenan Okuducu'ya ait 34 ZP 5110 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Aracının yandığını gören Okuducu, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yanan otomobil olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Kundaklandığı öne sürülen araç, tamamen kullanılamaz hale gelirken, polis olayı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"BENİM KİMSEYLE BİR HUSUMETİM YOK"

Kimseyle bir husumeti olmadığını belirten Kenan Okuducu, "Gece bir bağrışmayla dışarı çıktık. Aracımızın yandığını ve evin duman sardığını gördük. Durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdik. İtfaiye ekipleri de müdahale sonucu otomobilim söndürüldü. Aracımı kimin yaktığını bilmiyorum. Benim kimseyle bir husumetim yok" dedi.

HK-RE (İY) (FOTOĞRAFLI)