AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde lise öğrencisi 17 yaşındaki 17 yaşındaki Mehmet Malgaç'ın yönetimindeki motosikletle orta refuja çarptı. Motosikletin hurdaya döndüğü kazada kasksız sürücü Malgaç hayatını kaybetti,  kız arkadaşı arkadaşı ise, hafif yaralandı.
Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Nazilli- Aydın Karayolu'nda meydana geldi. Motosiklete aşırı düşkünlüğü bilinen Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Malgaç ve arkadaşı H.A., iki ayrı motosiklet ile kız arkadaşlarını da yanlarına alarak, Sultanhisar İlçesi'nden Nazilli'ye gezintiye geldi. Bir süre eğlenen gençler daha sonra dönüş için yola çıktı.
Kasksız sürücü Malgaç'ın yönetimindeki plakasız motosiklet, iddiaya göre, aşırı hız ve dikkatsiz sonucu kontrolden çıkarak orta refuja çarptı. Kazayı görenler polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri sürücü Malgaç'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Malkaç'ın yönetimindeki motosikletin arkasında bulunan ve yola suvrulup yaralanan arkadaşı, 14 yaşındaki E.A. ise, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Malgaç'ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.