ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, sokakta park edilen motosiklet çalındı. Polis, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen hırsızlık ile ilgili 2 şüpheliyi aramaya başladı.
Olay, geçen salı günü Dicle Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İnşaat işçisi Murat Yüksekkaya, yeni aldığı ve evinin bulunduğu sokağa park ettiği motosikletini yerinde bulamayınca polise şikayette bulundu. Bunun üzerine inceleme yapan polis, sokağa bakan bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İncelemede, kimliği belirsiz 2 kişiden birinin çevreyi gözetlerken, diğerinin hareket ettirdiği motosikletle arkadaşını aldıktan sonra uzaklaştığı belirlendi. Polis, görüntülerdeki şüphelilerin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.
Yeni aldığı motosikletinin çalınmasına tepki gösteren Yüksekkaya, "İşten gelip eve çıktım ve üzerimi değiştirdim. İndiğimde motosikletimi yerinde bulamadım ve güvenlik kameralarına bakınca çalındığını anladım. Hırsızların bir an önce bulunmasını istiyorum."