ANTALYA'da kavgaya karışan 27 yaşındaki Caner Ç., şikayetçi olduğu olayın mobese kamera görüntüsünün bulunmadığını öğrenince tepki gösterdi. Caner Ç., motosikletini ateşe verip yaktı.
Gece saat 01.00'de meydana gelen olayda, iddiaya göre Gürsu Mahallesi'ndeki bir kavga sonrası Fatih Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi olan Caner Ç., kamera kayıtlarından zanlıların bulunmasını istedi. Ancak Çağlar, olayın görüntülerinin kameralarda olmadığını öğrenince tepki gösterdi.
"Mobese'nin dibinde dayak yedim. Mobese çekmedi" diyen Caner Ç., tepkiyle Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde kendisine ait motosikleti ateşe verdi. Hızla alev alan motosiklet kısa sürede küle dönerken Caner Ç., elindeki bıçakla kendisini hafif yaraladı. Olayda polisleri de itham eden Caner Ç., "Yeri geldi mi 'Padişahım çok yaşa' diyorsunuz. Padişah çok yaşamayacak halk yaşayacak" dedi.
Caner Ç., daha sonra olay yerine gelen bir yakınının otomobiline binerek kayıplara karıştı. Polis ekipleri, bir süre sonra Caner Ç.'yi başka bir mahallede yakalayarak gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI