Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN(Mardin), () - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde ailesinin Beyazsu piknik alanında iftara götürdüğü 4 yaşındaki Şükran Ağırman, düştüğü sudan baygın halde çıkarıldı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne sevk edilen ve burada duran kalbi çalıştırılan Ağırman, Batman'a sevk edildi.
Ağırman ailesi fertleri dün Mardin'in Nusaybin ile Midyat İlçesi arasında bulunan Beyazsu piknik alanına iftar için gitti. Piknik alanında oynayan Şükran Ağırman, bir ara dengesini yitirince suya düştü. Ağırman'ın düştüğünü bir süre sonra fark eden aile fertleri onu baygın halde bulunca sudan çıkarıp, durumu 112 acil servise bildirdi. Minik kız, özel otomobille hastaneye götürülürken, yolda karşılaşılan ambulansa nakledildi.
Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülen Şükran Ağırman'ın duran kalbi burada uzun süren kalp masajıyla yeniden çalıştırıldı. Bu sırada hastane önünde bekleyen anne Emine Ağırman ile yakınları sinir krizi geçirdi. Hastaneye gelen Nusaybin Belediye Başkanı Sara Kaya, aileyi sakinleştirmeye çalıştı.
Yaşama döndürülen Ağırman, daha sonra Batman'da özel bir hastaneye sevk edildi. Batman'da tedavisi süren Ağırman'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI