ANTALYA'da kolejde okuyan ablasını anneannesiyle birlikte servise kadar yolcu etmek isteyen 3.5 yaşındaki Asya Çetin, manevra yapan servis aracının altında kalarak öldü.
Kaza, dün saat 08.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi'nde meydana geldi. İlköğretim 2'nci sınıf öğrencisi ablası 7 yaşındaki H.S. Çetin'i servise yolcu etmek için anneannesi Berrin Şener ile birlikte dışarı çıkan Asya Çetin, geri dönmek için manevra yapan Okan Kökçü'nün kullandığı 07 C 1057 plakalı servis aracının altında kaldı. Kazada ağır yaralanan Asya Çetin, götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsisi tamamlanan minik Asya, yakınlarının gözyaşları arasında morgdan alınarak bugün toprağa verildi.
BABASI ÖLDÜ, ANNESİ CEZAEVİNDE
Kız kardeşini kaybeden H.S. Çetin'in, geçen yıl bir dram daha yaşadığı ortaya çıktı. H.S. Çetin'in annesi Aslı B.Ş.'nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşi Şenol Çetin ile 2 yıl önce yeniden evlilik hazırlığı yaptığı, boşandığı dönemde arkadaşlık kurduğu Ömer Y. ile de görüşmeye devam ettiği, eski eşinin bu ilişkiyi öğrenmesinin ardından iki aşığın Şenol Çetin'i öldürdüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra Aslı B.Ş. ile sevgilisi Ömer Y. tutuklanırken H.S. Çetin ve kardeşi Asya ise anneannelerinin yanında kalmaya başladı.