DÜZCE'de, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği minibüs yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra dereye uçtu. Araçta yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı.
Kaza saat 01.00 sıralarında, D-655 Karayolu Konuralp mevkiinde meydana geldi. Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan Mustafa Ustabaş yönetimindeki 81 KB 906 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra dereye uçtu.
Çarpışmanın şiddetiyle ayrılan aracın motoru yolda kalırken, kazayı görenler yardıma koştu. Az miktarda suyun bulunduğu deredeki minibüste sıkışan Mustafa Ustabaş'ın çıkarılması için çaba harcanırken, Alper Ustabaş, Metecan Özer ve Berkcan Taşkıran vatandaşların yardımı ile sedye ile ambulanslara taşındı. İtfaiyenin çalışması sonucu Mustafa Ustabaş da sıkıştığı yerden çıkarıldı. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Elektrik direğinin hasar görmesi nedeniyle Macırlar Mahallesi'nin bir bölümüne bir süre elektrik verilemedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.