Melih Gökçek'ten Korkutan Sözler: Türkiye'nin Her Yerinde Olaylar Çıkacak
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 20 ülkeden gelen 50 yabancı gazeteciye FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi yaptığı hain darbe girişimi hakkında bilgi verdi.

Sunumun ardından yabancı gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başkan Melih Gökçek, "Türkiye'de yeni bir darbe yaşanır mı?" sorusuna da Başkan Gökçek, "Şimdi değişik istihbaratlar var. Nasıl bir durum içerisinde olduklarını aşağı yukarı bilebiliyoruz" yanıtını verdi.

"OLAYLAR ÇIKACAK, YENİ DARBE GİRİŞİMİ OLACAK"

Gökçek şöyle devam etti:

"Bunu ilk defa açıklıyoruz; özellikle PKK ve IŞİD'den bazı güçler tarafından Türkiye'ye sızmalar yapılacak. Türkiye'nin pek çok vilayetinde aynı anda olaylar çıkaracaklar. Polis bunlarla uğraşırken, FETÖ'cülerin kalıntıları yeniden bir darbe girişiminde bulunacaklar. Amaçlarının bu olduğunu duyuyoruz. ve bu yeni darbe girişiminin de bazı ülkeler tarafından destekleneceği ifade ediliyor. Ülkemiz de, milletimiz de bu işe karşı başarıyla çıkar. Bunda da başarılı olamazlarsa, ikinci defa yanlış içerisine girecekler, onlar da suikastlara başlayacaklar. Türkiye'de suikastlar duyacaksınız. İlk etapta 8 kişi var. Ondan sonra da çatışmalar var. Bu tür hazırlıkların olduğunu duyuyoruz."

"SUİKAST LİSTESİNDEKİLERDEN BİRİ BENİM"

8 kişilik suikast listesindeki isimler de sorulan Başkan Gökçek, "Biri benim. Gerisi de bende kalsın" diye cevaplandırdı.