Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, alkollü iki Rus turist, su sporları istasyonu sahibi Batuhan Akdeniz'i iddiaya göre çıkan tartışmada tekme ve yumruklarla dövdü. Yakalanan Rus turistler serbest bırakıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Akdeniz ise Rus turistlerden şikayetçi oldu.
Olay, dün saat 01.30 sıralarında, Marmaris Atatürk Caddesi'nde bulunan plajda meydana geldi. Rus uyruklu A.K. (22) ve N.A. (22) Batuhan Akdeniz'e ait 'Crazy Water Sports' isimli su sporları istasyonuna geldi. Aşırı alkollü olduğu belirtilen 2 Rus, iddiaya göre jet skiye binmek istedi. Saatin geç olduğunu söyleyen Batuhan Akdeniz ile iki Rus arasında tartışma başladı. Büyüyen tartışma tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. A.K. ve N.A., Akdeniz'i dövüp kaçtı. Akdeniz, olayı haber alıp gelen yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Devriye gezen polis ekipleri kaçmaya çalışan A.K. ve N.A.'yı yakaladı.
ÇENE KEMİĞİ VE 2 DİŞİ KIRILDI
Hayati tehlikesi bulunmayan Akdeniz'in Çene kemiğinin ve altı dişinin kırıldığı tespit edildi. Alkollü olmadığı belirlenen Akdeniz yapılan tedavi sonrası taburcu oldu. Hastaneye götürülen hafif yaralı A.K. ve N.A., ayakta tedavisi sonrası taburcu edildi. A.K. 1.69 ve N.A. 2.50 promil alkollü olduğu belirlendi. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen A.K. ve N.A., sabah yeminli tercüman eşliğindeki ifadesinde, gece yaşananları hatırlamadıklarını söyledi ve şikayetçi olmadı. Rus turistler serbest bırakılırken, polis merkezine gelen Akdeniz'in şikayetçi olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI