MARMARA Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde sabah bir öğrencinin satırla yaralanmasının ardından aynı üniversitenin Haydarpaşa Kampüsü de karıştı. Karşıt görüşlü öğrenciler arasında taş ve bıçakların da kullanıldığı kavgada 2 öğrenci yaralandı.
Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü'nde saat 13.30 sıralarında karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Bıçak taş ve şişelerin kullanıldığı kavgada kampüs içinde bazı öğrenciler yaralandı. Bir grup öğrenci üniversitenin içinde kalırken diğer grup üniversitenin dışırıda toplanarak içerideki öğrencilere taş ve şişe attı. Karşıt görüşlü öğrenci gruplarının arasına giren çevik kuvet ekipleri, üniversitenin içinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Yaralanan öğrenciler üniversitenin içine giren ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldılar. Öğrenciler arasındaki kavgada 2 öğrencinin yaralandığı öğrenildi.
Yaralanan öğrencilerin ambulanla kampüs dışına çıkarılmasının ardından üniversite önünde toplanan öğrenci grubu Kadıköy Altıyol'a doğru yürüyüşe geçti. Çevik kuvvet ekipleri de yürüyüş yapan öğrenci grubunun arkasından yürüyerek onları takip etti. Üniversite öğrencileri Haydarpaşa Endüstri Meslik Lisesi önünden geçerlerken lisenin içindeki öğrencilerle üniversite öğrencileri arasında sözlü gerginlik yaşandı. Gerginlik öğretmenlerin ve polis ekiplerinin araya girmesi sonucu yatıştırıldı.