ADANA'da girdikleri marketten içki çaldıkları öne sürülen 24 yaşındaki Çağlar Sürücü ile 21 yaşındaki Bülent Seven, suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerlerindeki 'Her ortama uyarım' yazılı tişörtleri de bir mağazanın çaldıktan sonra giydikleri ortaya çıktı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Üzerinde, 'Her ortama uyarım' yazılı tişört bulunan Çağlar Sürücü, kalabalık saatte markete girdi. Üzerinde aynı kıyafet bulunan Bülent Seven ise kapıda beklemeye başladı. Bir süre rafların arasında dolaşan Sürücü, içki reyonundaki pahalı markalı bir şişe içkiyi alıp tişörtünün altına gizledi. Kasaya yönelen Sürücü, kapıdan çıkarken görevliler tarafından yakalandı. Sürücü'nün arkadaşı Seven'in de aynı kıyafetle dışarıda beklediğini fark eden görevliler, onu da gözaltına aldı. İki şüpheli de çağrılan polis ekiplerine teslim edildi.
Polis merkezine götürülen şüphelilerin hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunduğu anlaşıldı. Aynı tişörtü giyen her iki şüpheli sorgularında kıyafetleri de başka bir mağazadan çaldıklarını itiraf etti.

FOTOĞRAFLI