BURSA'da kar maskesi takıp silah zoruyla, girdikleri marketten 18 bin TL gasp eden iki şüpheli, İstanbul'da, 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' filmini izledikten sonra, sinema çıkışında polis tarafından yakalandı. Susma hakkını kullanan şüphelilerin cebinden para çıkmadığı belirtildi.
Bursa’da Merkez Nilüfer İlçesi'nde geçen pazartesi günü kar maskesi takarak bir markete giren silahlı iki kişi, işyerinde çalışan Serdar Ağdaş ve Tuğba Kaşkaya'yı  tehditle depoya götürüp kilitledi. Şüpheliler daha sonra yazıhane bölümünde bulunan kasadaki 18 bin 200 lirayı alarak kaçtı.
Üzerlerindeki yedek anahtar ile deponun kapısını açan çalışanlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri 1.70 boylarında, spor ayakkabılı ve üzerinde kot pantolon olan yüzleri maskeli kişilerin kimliğini belirlemek için market içerisinde ve çere işyerlerinde bulunan 60 güvenlik kamerasını inceledi. Yapılan araştırmada, şüphelilerin kullandığı otomobilin plakası belirlendi. Araştırmayı sürdüren ekipler, bir çok suçtan kaydı bulunan Mehmet Abaağaç (34) ile suç arkadaşı olduğu öne sürülen Adnan Sagğdıç'ı (38), dün İstanbul Ümraniye'de 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' filmini izledikten sonra, sinemadan çıkarken yakaladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen ve üzerlerinde para çıkmayan şüpheliler susma hakkını kullandı.
İstanbul'da, büyük bir marketler zincirinin 8 ayrı şubesinin soyulma olayına da karıştıkları sanılan iki şüpheli, adliyeye çıkartılacak.