BURSA’da aralarında kavga nedeniyle husumet bulunan 41 yaşındaki Ufuk Ergün’ü birahanede tabancayla öldürüp, bir kişiyi de ağır yaraladığı iddia edilen 31 yaşındaki Ayhan Yılmaz’ın yargılanması tamamlandı. Tutuklu sanık Yılmaz ömürboyu ve 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.  
Merkez Nilüfer İlçesi Sakarya Mahallesi’nde geçen aralık ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre iki ay önce kavga eden market işletmecisi Ufuk Ergün ile bir gece kulübünde koruma olarak çalışan Ayhan Yılmaz, birahanede karşılaştı. Ufuk Ergün’ün yanına giden Ayhan Yılmaz bir süre sonra tabancayla ateş etmeye başladı. Ufuk Ergün göğsüne isabet eden 4 kurşunla, yanında bulunan çalışanı Hakan Kıroğlu da yine göğsüne isabet eden 3 kurşunla yaralandı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ufuk Ergün  müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Ayhan Yılmaz ise polis ekipleri tarafından yakalandıktan sonra mahkemece tutuklandı. 
PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ
2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'Kasten adam öldürme', 'Yaralama' ve '6136 Sayılı ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçlarından ömür boyu ve 19 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Ayhan Yılmaz’ın yargılanması tamamlandı. Son sözünde pişman olduğunu belirten Yılmaz, mahkemenin takdirine sığındığını söyledi. Kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme Yılmaz’ı 'Kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu, 'Kasten yaralama' suçundan ise 15 yıl hapis cezası ile cezalandırdı. Mahkeme sanığı ayrıca '6136 Sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçundan da 1 yıl 6 ay hapis ve bin lira adli para cezası verdi.