AĞRI Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, durdurdukları bir otomobilde 20.5 kilo eroin ele geçirdi. Polis kamerası tarafından da kaydedilen aramalarda eroinleri narkotik konusunda eğitimli köpek 'Manas' ve 'Bady' buldu.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapanlara yönelik çalışmaları kapsamında çevre yolu üzerindeki Şeker Kavşağı'nda yaptığı denetimde İstanbul plakalı  otomobili durdurdu. Otomobil sürücüsü G.D.'nin çelişkili ifadeleri üzerine araçta yapılan ve narkotik köpek Manas ile Bady'inde kullanıldığı aramada sürücü koltuğunun alt kısmındaki döşemenin altına özel bölmeler oluşturulduğu ve gizli bölme kapaklarının açılması ile şeffaf poşet içerisinde toplam 20.5 kilo ağırlığında 40 paket eroin ele geçirildi.
Olayla ilgili sürücü G.D., gözaltına alınırken, özel eğitimli 'Manas' ve 'Bady' adlı köpeklerin eroinin gizlendiği yeri bulmasıyla ilgili görüntüler medyaya dağıtıldı.