AYDIN’ın Kuşadası İlçesi’nde 33 yaşındaki emlakçı Selahattin Çabukel, bir arkadaşıyla kaldığı işyerinin üst katındaki evininin terasında kendi iple asarak canına kıydı. Çabukel'in bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğu ileri sürüldü.
Ege Mahallesi’ndeki Altınay Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi’nde satış elemanı olarak çalışan Selahattin Çabukel, dün saat 19.30 sıralarında, bir arkadaşıyla kaldığı işyerinin üst katındaki evine çıktı. Ancak uzun süre dönmemesi üzerine merak eden ev arkadaşı yukarı çıktığında Çabukel’i terasta iple tavana asılı halde, ölü buldu. Ev arkadaşının haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Çabukel’in intihar ettiğini belirledi.
Bekar olan Çabukel’in üzerinde yapılan aramada, “Aileme layık olamadım. Hayırlı bir evlat olamadım. Kimsenin suçu yok” yazılı bir not çıktı. Bir süredir maddi sıkıntı yaşadığı için bunalımda olduğu ileri sürülen Selahattin Çabukel’in önce bıçakla kendini yaralamak istediği başarılı olamayınca ise iple kendini astığı da belirlendi.
Aslen İzmir Ödemişli olan Çabukel’in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından önce Kuşadası Devlet Hastanesi Morgu’na ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, Çabukel’in intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.