BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde sokakta uçucu madde kullanıp elindeki kesici aletle kendine zarar veren 23 yaşındaki Rahmi U., ambulansa binmeyi reddedince polis ve doktor nezaretinde elindeki uçucu maddenin olduğu poşetle birlikte yürüyerek hastaneye gitti. Genci, arkasından ambulans ve 2'si resmi 3 polis otomobili takip etti.

İlçe merkezindeki Hamidiye Mahallesi'nde saat 16.30 sıralarında uçucu madde kullanıp elindeki kesici aletle kendisine zarar veren bir kişiyi gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, isminin Rahmi U. olduğu öğrenilen gencin jiletle kendine de zarar vermesi üzerine sağlık görevlilerini çağrıldı. Olay yerine gelen 112 görevlilerinin kendisine müdahalesini reddeden Rahmi U.'yu polis de ikna edemedi. Ağabeyi ile kavga ettiğini söyleyen genç, uzun uğraşlar sonucu yaklaşık 700 - 800 metre yürüyerek hastaneye gitmeyi kabul etti.

Yanında bir polis ile doktor nezaretinde yürüyen ve elindeki uçucu madde bulunan popoşetiyle yürüyerek hastaneye giden genci, ambulans ile 2 resmi polis aracı da takip etti.

Acil servise getirilen Rahmi U., burada yapılan müdahalelerin ardından ifade vermek üzere polis merkezine götürülmek istendi. Ancak bir kez daha yürümek isteyen genç, zorla polis aracına bindirilerek götürüldü. 

FOTOĞRAFLI