TRABZON 1. Amatör Küme’de oynanan karşılaşmanın ardından futbolcularla polisler arasında arbede çıktı. Polislere tekme ve yumruk atan futbolculardan 5'i gözaltına alındı.
Yavuz Selim Stadyumu’nda bugün öğle saatlerinde oynanan Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu karşılaşmasında Erdoğduspor ile Akçaabat Gençlik karşı karşıya geldi. Akçaabat Gençlik’in 2 – 1 kazandığı maçın ardından Erdoğdusporlu futbolcular maçın orta hakeminin etrafını sarıp tepkilerini dile getirmeye başladı. Gelen polisler, Erdoğdusporlu oyuncuları uzaklaştırmaya çalıştı. Futbolcular polislere sert şekilde karşılık verdi. Çıkan arbedede, bir futbolcunun polise uçan tekme attığı görülürken, diğer bir oyuncu polisi yumrukladı. Bu sırada bazı polisler yere düştü.
Yaklaşık 2 dakika süren arbede sonunda teknik adam ve yöneticileri tarafından güçlükle soyunma odasına sokulan Erdoğdusporlu futbolculardan olaylara karıştığı belirlenen 5'i gözaltına alınarak Gülbaharhatun Polis Merkezi’ne götürüldü. Oyuncular ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Futbolcuların polislere tekme attığı ve amatör kamera tarafından görüntülenen olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.