Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi ile Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde girdikleri 5 evden elektronik eşya ve takı çalan 3 kişi, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evden hırsızlık yaptıktan sonra lüks minibüsle kaçarken yakalandı.
Fethiye- Patlangıç Mahallesi'nde Özlem Tavacı'ya ait apartman dairesine bugün saat 05.00 sıralarında giren 2 kişi dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çaldı. Hırsızlar pencereden atladığı sırada Özlem Tavacı tarafından fark edildi. Ev sahibi şüphelilerin 33 BCZ 43 plakalı beyaz renkli lüks bir minibüse binerek kaçtığını polise bildirdi. Yaşanan kovalamaca sonunda aracın önünü kesen polis ekipleri, 19 yaşındaki Erdoğan A., 20 yaşındaki Kadri Y. ve 22 yaşındaki Ferit Y.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde ve araçta yapılan aramada 3 dizüstü bilgisayar, 4 cep telefonu, 3 kol saati, fotoğraf makinesi, altın bileklik, yüzük, küpe, 8 paket esrar ve farklı şahıslara ait nüfus cüzdanı ele geçirildi.
Yapılan sorgulamada şahısların daha önce Alanya'da Abdullah Filiz, Fethiye'nin Ovacık Mahallesi'nde Hasan Sevinç, Patlangıç Mahallesi'nde ise Ali Dirlik ve Tarkan Ekin'in evlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerin kullandığı aracın ise Songül S.'ye ait olduğu ve kiralandığı kaydedildi.
Şüpheliler Fethiye Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgularının ardından Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi.

FOTOĞRAFLI