Üsküdar’da park halindeki LPG'li bir araç alev alev yandı. Korku ve paniğe neden olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, LPG tankının patlamaması olası facianın önüne geçti.
Cumhuriyet Mahallesi, Tufan Sokak girişinde park halindeki LPG'li bir otomobilde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Patlamaların da meydana geldiği yangında, otomobil kısa süre içinde alev topuna döndü. Alevler hemen yanında bulunan servis minibüsünü tehdit etmeye başladı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Yangını fark eden vatandaşlar yardım etmek istedi. Ancak aracın LPG'li olması nedeniyle yanına kimse yaklaşamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, araç kullanılamaz hale geldi.
Görgü tanıkları otomobilin kullanılmadığını belirterek "Eski bir araba, park halindeydi. Geceleri madde bağımlısı şahıslar, alkol alanlar giriyordu arabaya. Polise de başvurduk, onlar yakmış olabilir" dedi. İtifaiye ekipleri yanan otomobil tamamen söndürürken, gaz kaçağı nedeniyle tedbir amaçlı bir süre bekledi.