MUĞLA’da bir dernek lokalinde çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan bir kişi, arkadaşlarının engel olmak istemesine rağmen, lokalin bulunduğu pasajdaki 3 işyerinin camlarını tekme atarak kırıp, kaçtı. 
Olay, bugün saat 01.00 sıralarında Muğla’nın Emirbeyazıt Mahallesi Kurşunlu Çıkmazı’ndaki Gölcüklü Pasajı’nda meydana geldi. Bir spor kulübü ismi altında faaliyet gösteren derneğin lokalinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, öfkesine hakim olamayan bir kişi, arkadaşlarının kollarından tutmasına rağmen, pasajda bulunan çay ocağı, berber ve konfeksiyon dükkanlarının camlarını tekmeyle kırıp, kaçtı. Sabah işyerlerine gelen işletmeciler ile çalışanlar, şaşırdı.. Camların kırılmasının pasajdaki güvenlik kameraları ile görüntülendiği anlaşıldı. Haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri, camı kırılan işyerlerini fotoğraflayıp, güvenlik kamerası görüntülerinden de şüphelinin kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı. İşyeri sahiplerinden 40 yaşındaki Melek Gür, şöyle dedi:
"Kırılan camlar vitrinde bulunan deri montları yırtmış. Hepsi birbirinden pahalı ürünler. Zor şartlar altında ekmeğimizi kazanıyoruz. Bir an önce bunu yapanın bulmasını istiyorum. Zararımız karşılanmalı. Yetkililer bu tür yerlere ruhsat verirken, çevredeki esnafı düşünmesi gerekiyor. Pasajımızın eski halinden eser kalmadı. Toplum huzurunu kimsenin bozmaya hakkı yok."