SAMSUN'da 19 Mayıs Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki M.Ç., evinin önünde aynı okulda okuyan 17 yaşındaki F.D. ve M.D.'nin saldırısına uğradı. Sağ bacağından 5 kez bıçaklanıp dövülen M.Ç. hastaneye kaldırıldı. İki şüpheli öğrenci ise polis tarafından yakalandı.
Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 19 Mayıs Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi olan M.Ç. ile aynı okulda eğitim gören F.D. dün okul çıkışında tartışmaya başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine M.Ç., F.D.'yi dövdü.
M.Ç. bugün okuldan çıktıktan sonra evin gitti. Evinin önüne geldiğinde kavga ettiği F.D. ile aynı okulda eğitim gören M.D.'nin saldırısına uğradı. Sopayla dövülen liseli, iddiaya göre F.D. tarafından sağ bacağından 5 kez bıçaklandı. İki şüpheli olay yerinden kaçtı. Yaralı öğrenci ise komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada hasatene gelen yaralı öğrencinin yakınları baygınlık geçirdi. Acil serviste tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iki şüpheliyi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli öğrenciler hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.