Kamil ATALAY/MANAVGAT(Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde lise öğrencisi 17 yaşındaki Dilek Anbar, evinde ölü bulundu. Fatma ve Hidayet Anbar çiftinin Dilek'i çocukken evlat edindikleri belirtildi.
Mimar Sinan Mahallesi Oymapınar Caddesi'nde 4 katlı Dilek Apartmanı'nın 2'nci katında ailesiyle oturan Dilek Anbar, dün akşam annesi ve babası tarafından evin koridorunda yerde hareketsiz yatar halde bulundu. Kızlarını uyandırmaya çalışan Fatma ve Hidayet Anbar çifti, başarılı olmayınca 112'yi arayıp yardım istedi. Eve gelerek müdahale eden sağlık ekipleri, Dilek Anbar'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Dilek Anbar'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Vücudunda yara izi bulunmayan Dilek Anbar'ın ölüm nedeni, otopsi sonrasında belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, anne ve babanın ifadesine başvurdu.
EVLAT EDİNMİŞLER
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda emekli olan Hidayet Anbar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda emekli olan Fatma Anbar'ın Dilek Anbar'ı bebekken evlat edindiği kaydedildi. Dilek Anbar'ın Düzce Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ikinci sınıfında okuduğu, ailenin bu kente taşındığı, yazın ise Manavgat'taki evlerinde kaldıkları belirtildi.

FOTOĞRAFLI