KONYA'da 25 yaşındaki Emrah Kaya, sokak içerisinde tartıştığı bir grup tarafından dövülerek bıçaklandı. Kanlar içerisinde bir evin kapısını çalarak yardım isteyen Kaya, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay, saat 01.15 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Hacıkaymak Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz Emrah Kaya, ailesi ile tartışıp bir arkadaşına gitmek üzere evden çıktı. Kaya, yolda yürürken iddiaya göre kendisine laf atan bir grup ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine dövülen Kaya sol bacağından bıçaklandı.
Yaralı halde kaçan Emrah Kaya, Selahattin Can'ın kapısını çalarak yardım istedi. Ev sahipleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaya, olay yerinde yapılan ilk müdahalen ardından ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaya, "Yolda yürürken laf attılar. Karşılık verdim. Beni dövüp bıçakladılar" dedi.
Selahattin Car, "Kapı çaldı. Dışarı çıktığımızda kanlar içinde çekyatta yatarken bulduk. Tanımıyoruz. Bize tanımadığı kişilerin saldırısına uğrayıp bıçaklandığını bıçaklamış. Birilerinin kendisini Suriyeli zannederek saldırdığını, cep telefonunu alıp uzağa attıklarını anlattı" dedi. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI