MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde alkollü iki kuzen arasında başlayan tartışmada 44 yaşındaki C.K., halasının oğlu 39 yaşındaki Cemil İlhan'ı karnından ve sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan C.K., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Yakalanıp gözaltına alınan C.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı. O anlar bir marketin güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Olay, dün saat 22.45'de Güzelyurt Mahalle meydanında meydana geldi. Marmaris Aksaz Deniz Komutanlığı'nda Askeri Hastanede sivil sağlık memuru C.K., halasının oğlu Cemil İlhan ve diğer akrabası 42 yaşındaki İsmail Mutlu ile sahilde alkol aldı. Bir süre sonra yönetimindeki otomobille mahalleye dönen C.K., kuzeni İlhan ile otomobilde tartışma başladı. Araç dışına taşan tartışmada otomobilde bulunan bıçağı alan C.K., kuzeni İlhan'ı karnından ve sırtından yaraladı. Cemil İlhan kanlar içinde yerde kalırken, C.K. otomobille olay yerinden kaçtı.
Akrabaları arasındaki bıçaklı kavgayı ayıramayan İsmail Mutlu, sağlık ve jandarma ekiplerini arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri ağır yaralı İlhan'ı ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan İlhan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Olay yerinden kaçan C.K., İsmail Mutlu'nun ifadesi sonrası Güzelyurt'taki evinde yakalandı. Gözaltına alınıp İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen C.K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Kavga bir marketin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kavganın, sohbet sırasında geçen yılki tartışmalarını hatırlanması üzerine başladığı ortaya çıktı. C.K.'nin, İlhan'a kendisine yumruk attığını söyleyip sinirlenmesi üzerine kavganın büyüdüğü öğrenildi.

FOTOĞRAFLI