Engin ÖZMEN/HAVSA (Edirne), () - EDİRNE’nin Havsa İlçesi’nde kimliği belirsiz bir kadının 5 bin lira değerindeki 3 altın bileziği çalması güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, görüntülerden eşkalleri belirlenen biri çocuk 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Havsa İlçesi’nde V.K.’ye ait kuyumcuya müşteri olarak gelen kimliği belirlenemeyen bir kadın, bir erkek ve bir çocuktan üç kişilik grup, yatırım yapmak için altın bilezik alacaklarını söyledi. Erkek şüpheli arkada beklerken, yanında çocuk bulunan kadın tezgahtarın vitrinden çıkardığı altın bilezikleri inceledi. Bir süre sonra kara çarşaflı şüpheli kadın çalışanın dalgınlığından faydalanıp elindeki altın bileziği önce küçük para çantasını altına gizleyip, ardından da cebine koydu. Ardından da, vitrinden başka model bileziklere bakmak istediğini söyleyen şüpheli kadın, iki altın bileziği daha aynı yöntemle çalıp mağazadan herhangi bir alışveriş yapmadan çıktı. Vitrine dizdiği altın bileziklerin eksik olduğunu gören tezgahtar güvenlik kameralarını incelediğinde kara çarşaf giyen kadının 5 bin lira değerindeki 3 altın bileziği çaldığını fark ederek polis haber verdi.
İhbar üzerine gelen polis ekipleri, görüntülerde hırsızlık yapan şüpheli kadın ve yanındaki erkek ile çocuğun eşkallerini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

FOTOĞRAFLI