KÜTAHYA'dan bisikletle Eskişehir'e gelirken dün akşam kaybolan her ikisi de 31 yaşında olan Taha Tutkun ile Kemal Geçsek'i bulmak için arama kurtarma ekipleri seferber oldu. 2 bisikletli 3.5 saat sonra gece yarısı Eskişehir merkeze bağlı Kargın Köyü yakınlarında bulundu.
Taha Tutkun ve arkadaşı Kemal Geçsek, dün akşam saatlerinde Kütahya'dan demiryolu hattını takip ederek bisikletleriyle Eskişehir'e gelmek üzere yola çıktı. 2 arkadaş, saat 21.30 sıralarında Kütahya'nın Sabuncupınar Köyü yakınlarında önlerine çıkan tünele girmekten çekinerek, bu tünelin etrafını dolaşmak istedi. Girdikleri arazide kaybolan Tutkun ve Geçsek cep telefonlarıyla 112'i arayarak yardım istedi. 
Eskişehir 112 Acil Servis'te görevli doktor Mahmut Özcan da gelen ihbar üzerine durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bildirdi. Eskişehir AFAD, bölgeye 4 araçla toplam 16 personel sevk etti. Arama Kurtarma Derneği (AKUT) 14, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) da 6 kişilik ekiplerini bölgeye gönderdi.
Jandarma ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında Taha Tutkun ve Kemal Geçsek, saat 01.00 sıralarında Eskişehir'in merkeze bağlı Kargın Köyü yakınlarında bulundu. 112 ambulansındaki sağlık görevlileri tarafından muayene edilen ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen Tutkun ile Geçsek ekipler tarafından Eskişehir kent merkezine götürüldü.

  FOTOĞRAFLI