KÜTAHYA'daki bir restoranda Hakan Can ve İlker Kurt arasında başlayan tartışma, dışarıda da sürdü ve kavgaya dönüştü. Hakan Can otomobilinin camını taşla kıran İlker Kurt'a pompalı tüfekle ateş etti. Yaralanan Kurt, boğuşma sırasında aynı tüfekle Can'ı bacaklarından yaraladı.
Olay saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Yoncalı Mahallesi'ndeki bir restoranda müşteri olarak bulunan Hakan Can ve İlker Kurt arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Araya giren restoran çalışanları alkollü oldukları iddia edilen Can ve Kurt'u dışarı çıkardı. Hakan Can ve İlker Kurt kendilerine ait otomobillerine binerek kent merkezine doğru hareket etti.
İddiaya göre Hakan Can, 43 NL 356 plakalı otomobiliyle, İlker Kurt'un kullandığı 43 SE 377 plakalı otomobili takip etti. Çevreyolu TOKİ Konutları kavşağına gelindiğinde Hakan Can, otomobiliyle İlker Kurt'un önünü kesti. Çıkan tartışmanın ardından Kurt yerden aldığı taşla Can'ın otomobilinin camını kırdı. Hakan Can da aracının bagajındaki pompalı tüfekle İlker Kurt'a ateş etti. Çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan Kurt, boğuşma sırasında aynı pompalı tüfekle Can'ı bacaklarından yaraladı. 2 yaralı, 112 ambulansıyla kaldırıldıkları Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.