Hasan YİĞEN / KULA(Manisa), () - MANİSA'nın Kula İlçesi'nde, Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde görevli 50 yaşındaki Mehmet Efeoğlu, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, tarlada çenesinin altına dayadığı pompalı av tüfeğiyle intihar etti.
Şeritli Mahallesi Yaylalar Mevkii'ndeki tarlaya bugün saat 08.30 sıralarında gelenler, Kula Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde görevli evli 2 çocuk babası Mehmet Efeoğlu'nu, kanlar içinde yerde hareketsiz buldu. Durum, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, çenesinin altından vurulan Efeoğlu'nun olay yerine yaşamını yitirdiği belirlendi. İlk incelemeye göre intihar ettiği tespit edilen Efeoğlu'nun cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Efeoğlu'nun 45 K 5352 plakalı otomobili yol kenarında park halinde bulunurken, pompalı av tüfeği de incelenmek üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Efeoğlu'nun otomobilinde ve üzerinde yapılan araştırmada herhangi bir intihar notuna rastlanmadığı, intihar nedenini araştırıldığı belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI