ADANA'da polisin gerçekleştirdiği operasyonda, tuzaklarına düşürdükleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 3'ü kadın, 7 kişi yakalandı.
Ahlak Bürosu ekipleri, 'Kuaför salonuna gelen müşterilerden zor durumda olan, maddi sıkıntı çekenleri kandırıp erkeklere pazarlıyorlar' ihbarı üzerine harekete geçti. Kuaför salonunu izlemeye ve işyeri sahibi Selma A.'yı takibe alan ekipler, bakım yaptırmaya gelen bazı kadınların salona girdikten kısa süre sonra kıyafet değiştirip taksiye binerek gittiğini belirledi. Taksileri ve kadınları da takibe alan polis, paravan olarak kullanılan kuaför salonundan fuhuş pazarlaması yapıldığını ortaya çıkardı.
2 ay süren teknik takibin ardından polis, belirlenen 10 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda, 'fuhuş yapmak, fuhşa aracılık etmek ve yer sağlamak' suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Selma A. ile birlikte Hasan S., S.B., T.Ç., S.A., T.G. ile H.E. gözaltına alındı. Şüphelilerin, müşteri olarak salona gelen 20 kadına zorla fuhuş yaptırdığı belirlendi. Polis, şebekenin tuzağına düşürdüğü kadınlarla ilişkiye giren 30 erkeğin ifadesini de aldı.
Sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.