Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), () - OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde köy kahvehanesinde düzenlenen silahlı saldırıda 40 yaşındaki Bahadır Bingili hayatını kaybeti, 38 yaşındaki Güray Demirci yaralandı.
Olay dün akşam merkez Kadirli İlçesi'nin Azaplı Köyü'nde meydana geldi. Aynı köyde yaşayan Nihat G. ile Hacı G., Bahadır Bingili'nin işlettiği kahvehaneye gelerek kumar oynatıldığı ve içki içildiği için çevredeki akrabalarının rahatsız olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Bingili ile şüpheliler arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Kahvehaneden ayrılan şüpheliler bir süre sonra tekrar gelip, Bahadır Bingili'ye tabanca ve pompalı tüfeklerle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Bahadır Bingili ile kahvehanede bulunan Güray Demirci ağır yaralandı. Kahvehanedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri boynundan ve ayağından yaralanan Bahadır Bingili'yi, Kadirli Devlet Hastanesi'ne, Güray Demirci'yi Özel 7 Mart Hastanesi'ne kaldırdı. Bingili, yapılan tüm müdahaleye karşın hayatını kaybetti.
Çevrede çalışma başlatan jandarma, Nihat G. ile Hacı G.'nin ateş ettikten sonra kaçtığı 38 HV 122 plakalı otomobili Aydınlar Köyü'nde terk edilmiş halde buldu.
Kaçan şüphelilerden Nihat G., ile olayla ilgisi olabileceği ileri sürülen kardeşleri Şeref G. ve Serkan G. de gözaltına alındı. Kaçan Hacı G.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

FOTOĞRAFLI