BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, 17 yaşındaki Hasan Çotur'un cesedi, köpek gezdiren gençler tarafından bulundu. Yapılan incelemede, Hasan Çotur’un sırtından ve kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.
Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Dik Sokak’ta gençler gezdirdikleri köpeklerin peşinden giderken boş arazideki otlar arasında bir erkek cesedi gördü. Gençlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede gencin üçü sırtından biri de kalbinden aldığı bıçak darbeleriyle öldürüldüğü belirledi.
Sağlık ekibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yapılan inceleme sonucu ölen gencin aynı mahallede hurdacılık yapan Veli Çotur’un küçük oğlu Hasan Çotur olduğunu belirledi.
Oğlunun cesedinin bulunduğunu görünce olay yerine gelen ve fenalaşan baba Veli Çotur, polise verdiği ifadede, oğlu ile bu sabah görüştüğünü belirterek, “Eşim Hanım Çotur ve büyük oğlum Gökhan ile birlikte yanıma geldi. Çay içtikten sonra, 'arkadaşlarımla görüşeceğim’ diyerek ayrıldı. Bir daha haber alamadım” dedi.
Hasan Çotur’un cesedi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

HT(FK/AAA) (FOTOĞRAFLI)