BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde Çayyaka Mahallesi Kooperatifi Başkanı Halis A., kooperatif alacağı konusunda tartıştığı 45 yaşındaki Ali Korkmaz’ın av tüfeğiyle. kızı 25 yaşındaki Sinem Korkmaz'ı da omuzundan yaraladı.
Olay, dün gece İsaören Mahallesi’nde meydana geldi. İsaören Mahallesi’nde oturan Ali Korkmaz, 3 ay önce mahalledeki işlerde kullanmak üzere komşu Çayyaka Mahallesi'ndeki kooperatiften iş makinesi ve bazı malzemeler aldı. Bunun karşılığı olan parayı ödemeyi taahhüt Ali Korkmaz, kooperatife olan borcu ödemedi.
Parayi tahsil etmek için dün akşam Ali Korkmaz’ın İsaören Mahallesi'ne gelen Çayyaka Mahallesi Kooperatifi Başkanı Halis A., Ali Korkmaz ile evinin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Halis A., yanında bulunan av tüfeğini ile Ali Korkmaz’a 2 el ateş etti. Silahtan çıkan saçmalar Ali Korkmaz’ın bacağına isabet ederken, yerden seken bir saçma tartışma sırasında orada bulunan Ali Korkmaz’ın kızı Sinem Korkmaz’ın omuzuna isabet etti.
Silah seslerini duyan mahalle sakinleri yardıma koşarken, yaralı Ali Korkmaz ve kızı Sinem Korkmaz özel otomobillerle İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma, Halis A’yı gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan baba kızın durumlarının iyi olduğu belirtilirken soruşturma başlatıldı.

SA(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)