KONYA Emniyet Müdürlüğü'nde Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele ve Güvenlik Şube Müdürlüğü'ndeki aralarında Şube Müdürü, müdür yardımcıları, amir ve polislerinde bulunduğu 30'a yakın polisin yerleri değişti. Yerleri değişen polislerin yerine atananlarla birlikte 72 polisin görev yeri değiştirildi.
17 Aralık günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'Yolsuzluk ve Rüşvet' operasyonunun ardından Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü 3'üncü sınıf Emniyet Müdürü Hasan Yavuz, görevden alınıp Olay Yeri İnceleme Şubesi'ne atandı. Yavuz'dan boşalan göreve ise Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ali Loğoğlu atandı. Konya Emniyet Müdürlüğü'nde 5 Şubat günü çoğunluğu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli aralarında 4'üncü sınıf emniyet müdürü, komiser ve komiser yardımcılarının da bulunduğu 52 polisin görev yeri değişmişti.
Konya Emniyet Müdürlüğü'nde bugünde Terörle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Vural, Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Arif Aykut, Havaalanı Şube Müdürlüğü'ne, Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Ulvi Cerit, Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi. Görevden alınan şube müdürlerinin yanı sıra aynı şubeler ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki 30'e yakın polisin görev yeri değiştirildi. Polislerin yerine geleceklerle birlikte 72 polisin görev yerinin değiştiği öğrenildi.

HD(İA/RT)