KAHRAMANMARAŞ'ta, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, büyük bir gürültüyle emlakçı Alaattin Taze'nin işyerine girdi. 4 kişinin yaralandığı kaza anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kaza, öğleden sonra Yörükselim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki Halil İbrahim Çalı yönetimindeki 46 PF 020 plakalı otomobil, Şehit Çuhalar Ali Caddesi’nde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir apartmanın zemininde bulunan Alaattin Taze'ye ait emlakçı dükkanına girdi. Çarpmanın etkisiyle işyerinin vitrini sökülürken, kazada sürücü Halil İbrahim Çalı ile yanında bulunan Mehmet Dökücü, Nevzat Sezer ve soyadı öğrenilemeyen Ünal isimli kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere taşınan yaralılar tedaviye alındı.
GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ
Yarılıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, paniğe neden olan kaza anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin bir anda işyerine büyük bir gürültüyle girdiği görülüyor.
İşyeri sahibi Alaattin Taze, yoldaki çalışmalar nedeniyle bölgede sürekli kaza yaşandığını belirterek, "Bomba patladı sandık. Kazadan önce insanlar geçiyordu. Ben ve eşim, çalışanlarım oturuyorduk. Ne olduğunu anlamadık. Çok korktuk, kaza yapanlara üzüldüm" dedi.
Otomobil ve işyerinde hasar oluşan kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

MY (HK/AK) (FOTOĞRAFLI)