BALIKESİR'de, kömür soabasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 65 yaşındaki Zehra Çetin yaşamını yitirirken, eşi 70 yaşındaki Rahmi Çetin hastanede tedavi altına alındı.
Balıkesir'de özel bir şirkette satış sorumlusu olarak çalışan Şenol Çetin, bugün Gümüşçeşme Mahallesi 380 Sokak'taki müstakil evde yaşayan anne ve babasını telefonla defalarca arayıp, yanıt alamadı. Endişelenen Şenol Çetin, saat 16.00'da işyerinden izin alarak anne ve babasının oturduğu eve geldi. Zili çalmasına rağmen yine yanıt alamayan Şenol Çetin, bir arkadaşıyla kapıyı kırıp içeri girdiğinde yerde yatan anne ve babasını gördü. Çetin'in haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi, 6 çocuk annesi Zehra Çetin'in öldüğünü belirledi. Zor nefes alan eşi Rahmi Çetin ise ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bağkur emeklisi olan Çetin'in hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyiye gittiği bildirildi.
Savcının evdeki incelemesinin ardından, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Zehra Çetin’in cesedi, aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Zehra Çetin'in cenazesinin yarın, merkeze bağlı Kürse Köyü’nde toprağa verileceği belirtildi.